Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема

„Современи концепции во дентална медицина„

 

Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Современи концепции во дентална медицина„.

Симпозиумот ќе се одржи на ден 05.03.2016 година, во Хотел Кристал Палас - Прилеп.

Котизацијата до 29.02.2016 (понеделник) 1.500 денари, за челеновите ДДДММ Стоматолошкото здржение на Македонија со платена чланарина 1.250 денари. Од 01.03.2016 (вторник) котацијата изнесува 1.700 денари. Симпозиумот е акредитиран од Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

 

programa2016/simpozium.prilep2016.jpg


 ИЗВЕСТУВАЊЕ

ПОРАДИ ПОПОЛНУВАЊЕ НА ПРЕДВИДЕНИОТ БРОЈ НА УЧЕСНИЦИ ЗА СИМПОЗИУМОТ ВО ПРИЛЕП на 05.03.2016 година  ПОВЕЌЕ НЕ СЕ ПРИМААТ УПЛАТИ.

СО ПОЧИТ,
ОРГ.ОДБОР на ДДДММ Стоматолошко здружение на Македонија

   Превземи флаер
   

Со почит,

Д-р. Денковски Маријан

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија