Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема

„Современи пристапи во денталната медицина„

 

Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Современи пристапи во денталната медицина„.

Симпозиумот ќе се одржи на ден 15.10.2016, во „Хотел Гардениа - Велес„ Велес.

Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

Котизацијата до 05.10.2016 (четврток) 1.500 денари, за челеновите ДДДММ Стоматолошкото здржение на Македонија со платена чланарина 1.300 денари до 06.10.2016 (петок) 1.800 денари.  

Важно: Поради ограничен број на места котизацијата ќе се прима до пополнување на истите.

 

programa2016/simpozium-veles2016.jpg


   Превземи флаер
   

Со почит,

Д-р. Денковски Маријан

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија