Теоретско-практичен курс

„Темпоромандибуларни нарушувања-дијагноза и терапија на акутни зглобни и мускулни дисфункции со антерирорни депрограмери„

 

Почитувани,

Ве покануваме на теоретско-практичен курс „Темпоромандибуларни нарушувања-дијагноза и терапија на акутни зглобни и мускулни дисфункции со антерирорни депрограмери„

Курсот е со ограничен број на учесници и ќе се одржи на ден 29.10.206 година во Скопје.

Со Водител Билјана Капушевска и демонстратор Спец. Никола Деребан.

Котизација за основниот курс е 7.000 денари и истиот е акредитиран од СКМ 10/15 бода.

programa2016/tdm161.jpg

 

   

Со почит,

Д-р. Денковски Маријан

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија