Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема

„Актуелности во денталната медицина„

 

Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Актуелности во денталната медицина„.

Симпозиумот ќе се одржи на ден 12.11.2016, во „Дом на АРМ„ Струмица.

Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

Котизацијата e 1.500 денари, за челеновите ДДДММ Стоматолошкото здржение на Македонија со платена чланарина 1.300 денари.  

Важно: Поради ограничен број на места котизацијата ќе се прима до пополнување на истите.

 

programa2016/flaer-noem20161.jpg


   Превземи флаер
   

Со почит,

Д-р. Денковски Маријан

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија