Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема

„Современи процедури во секојдневната пракса„

 

Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Современи процедури во секојдневната пракса„.

Симпозиумот ќе се одржи на ден 31.03.2018 г. во Народен театар Битола.

Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

Котизацијата e 1.500,00 денари, за челеновите ДДДММ Стоматолошкото Здржение на Македонија со платена чланарина 2017 година е 1.400,00 денари.

Важно: Поради ограничен број на места котизацијата ќе се прима до пополнување на истите, и со точно име и презиме, и број на лиценца.

 

programa2018/simpozium-mart-bitola2018.jpg

 

   Превземи флаер
   Превземи Промотивен флаер за Март (Прилеп и Битола)

Со почит,

Д-р. Денковски Маријан

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија