Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема

Предизвици во решавањето на сеопфатни дентални случаи

 

Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Предизвици во решавањето на сеопфатни дентални случаи„.

Симпозиумот ќе се одржи на ден 27.10.2018 г. во Музеј на македонската борба - Скопје.

Важно: Поради ограничен број на места котизацијата ќе се прима до пополнување на истите, и со точно име и презиме, и број на лиценца.

 

programa2018/simpozium-oktomvri2018.jpg

 

   Превземи флаер
   

 

Со почит,

Д-р. Денковски Маријан

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија