Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема

„Лица со посебни потреби - предизвици и протоколи„

 

Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Лица со посебни потреби - предизвици и протоколи„.

Симпозиумот ќе се одржи на ден 02.03.2019 г. во Хотел Кристал Палас - Прилеп.

Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

Котизацијата e 1.500,00 денари, за челеновите ДДДММ Стоматолошкото Здржение на Македонија со платена чланарина 2018 година е 1.400,00 денари.

Важно: Поради ограничен број на места котизацијата ќе се прима до пополнување на истите, и со точно име и презиме, и број на лиценца.

 

programa2019/flaer-mart-2019.jpg

 

   Превземи флаер
   

Со почит,

Д-р. Снежана Стојмановска

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија