Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема

„Актуелности во денталната медицина„

 

Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Актуелности во денталната медицина„.

Симпозиумот ќе се одржи на ден 04.05.2019 г. во Хотел „Сириус„ - Струмица.

Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

Котизацијата e 1.450,00 денари, за челеновите ДДДММ Стоматолошкото Здржение на Македонија со платена чланарина 2018 година е 1.300,00 денари.

Важно: Поради ограничен број на места котизацијата ќе се прима до пополнување на истите, и со точно име и презиме, и број на лиценца.

 

programa2019/flaer-maj-2019.jpg

 

   Превземи флаер
   

 

Со почит,

Д-р. Снежана Стојмановска

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија