On-line
Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема

„Лицата со посебни потреби - предизвици и протоколи„

 

Ве покануваме на  On-line Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Лицата со посебни потреби - предизвици и протоколи" Симпозиумот ќе се одржи на ден 12.09.2020 година.

Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

Котизацијата e 450,00 денари, за челеновите ДДДММ Стоматолошкото Здржение на Македонија со платена чланарина 2020 година е 900,00 денари.

Важно: Симпозиумот ќе се спроведува on line преку платформата ZOOM, во живо. За да може нашата соработка непречено да функционира Ви препорачуваме да превземете апликацијата "Zoom" и да ја инсталирате преку следниот линк: https://www.zoom.us.

 

programa2020/online-simpozium-sep2020.jpg

   Превземи флаер
   

 

Со почит,

Д-р. Снежана Стојмановска

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија