On-line СИМПОЗИУМ
со меѓународно учество:

„Стоматологијата денес„

 

Ве покануваме на  On-line научен стоматолошки симпозиум на тема "Стоматологијата денес" Симпозиумот ќе се одржи на ден 05.12.2020 година.

Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

Котизацијата e 1000,00 денари, за челеновите ДДДММ Стоматолошкото Здржение на Македонија со платена чланарина 2020 година е 500,00 денари.

Поради ограничен број на учесници, котизацијата ќе се прима до пополнување на истите.

Важно: Симпозиумот ќе се спроведува on line преку платформата ZOOM, во живо. За да може нашата соработка непречено да функционира Ви препорачуваме да превземете апликацијата "Zoom" и да ја инсталирате преку следниот линк: https://www.zoom.us.

 

programa2020/programa-dekemvri-2020.jpg

   Превземи флаер
   

 

Со почит,

Д-р. Снежана Стојмановска

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија