On-line СИМПОЗИУМ со меѓународно учество:

„Современите протоколи при третман на лица со развојни синдроими и посебни потреби„

 

Ве покануваме на  On-line научен стоматолошки симпозиум на тема "Современите протоколи при третман на лица со развојни синдроими и посебни потреби" Симпозиумот ќе се одржи на ден 27.03.2021 година.

Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

Котизацијата e 900,00 денари, за челеновите ДДДММ Стоматолошкото Здржение на Македонија со платена чланарина 2021 година е 400,00 денари. Годишната чланарина за 2021 година е 450.00 денари,


Поради ограничен број на учесници, котизацијата ќе се прима до пополнување на истите.


Важно: Симпозиумот ќе се спроведува on line преку платформата ZOOM, во живо. За да може нашата соработка непречено да функционира Ви препорачуваме да превземете апликацијата "Zoom" и да ја инсталирате преку следниот линк: https://www.zoom.us.

Повеќе информации на телефоните: +389 31 42 35 37, и +389 70 313 648.

 

programa2021/programa-mart2021.jpg

   Превземи флаер
   

 

Со почит,

Д-р. Снежана Стојмановска

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија