Контакт

Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Стоматологија денес„

juni2019


Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Современи трендовиво дентална медицина„
Симпозиумот ќе се одржи на ден 22.06.2019 г. во Хотел „Гарденија„ - Велес.
Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

 

БаСС новости


На 24 -от конгрес на BaSS (Balkan Stomatological Society) најголемата стоматолошка научна и професионална организација
на Балканскиот полуостров кој се одржа во Тирана, Р. Албанија од 09-11.Мај 2019 година нашето друштво се стекна со огромна чест и доверба.

 

Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Актуелности во денталната медицина„


Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Современи трендовиво дентална медицина„
Симпозиумот ќе се одржи на ден 04.05.2019 г. во Хотел „Сириус„ - Струмица.
Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

 

Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Современи трендови во дентална медицина


Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Современи трендовиво дентална медицина„
Симпозиумот ќе се одржи на ден 23.03.2019 г. во Хотел “Континентал„ - Скопје.
Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

 

Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Лица со посебни потреби - предизвици и протоколи„


Ве покануваме на Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема „Лица со посебни потреби - предизвици и протоколи„
Симпозиумот ќе се одржи на ден 02.03.2019 г. во Хотел Кристал Палас - Прилеп.
Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.