Работен курс „Препарација на заби за безметални надоместоци - коронки и фасeти„ (основен и напреден)

 

Oд 16 - 18 октомври 2015 година  ќе се одржи напреден работен курс „ Препарација на заби за безметални надоместоци - коронки и фасeти". На 17 октомври 2015 година  ќе се одржи исто така ќе се одржи основен работен курс „Препарација на заби за безметални надоместоци- коронки и фасети„. во Велес.

Котизација  за основниот работен  курс до 10 октомври е 7.200 денари, а по наведениот датум е  9000 денари  и истиот е акредитиран од СКМ 10 бода. Котизација за напредниот курс е 13.500,00 денари.

programa2015/flaer-kursx.jpg

 

Со почит,

Д-р. Денковски Маријан

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија