Фотоархива  
     
   
...
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество „Стоматолошки ден„
                                                                    
icon.location Локација: НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев„ - Куманово
icon.location Датум: 22 мај 2010
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество „Темпоромандибуларни пореметувања делеми и решенија„
  
icon.location Локација: МКЦ „Козјак„ поранешен кино Козјак - Куманово
icon.location Датум: 30 октомври 2010
    
Настан: Реверзибилна оклузална терапија со стабилизациски сплинт
                                                            
icon.location Локација: Куманово
icon.location Датум: 11 декември 2010