Фотоархива  
     
   
 
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество „Антимикробни средства во денталната медицина„    
       
icon.location Локација: Хотел„Кристал палас„ - Прилеп
icon.location Датум: 05 март 2011
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество „Примена на ласери во денталната медицина„
                    
icon.location Локација: НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев„ - Куманово
icon.location Датум: 28 мај 2010
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество Естетска стоматологија „Протетска Перфекција„
               
icon.location Локација: Поранешен Комитет - Куманово
icon.location Датум: 10 октомври 2011