Фотоархива  
     
   
 
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество „Естетска насмевка „Перфекција на насмевка„
                     
icon.location Локација: Хотел „Кристал Палас„ - Прилеп
icon.location Датум: 03 март 2012
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество „Импланти и Имплантопротетика„
                                           
icon.location Локација: НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев„ - Куманово
icon.location Датум: 30 јуни 2012
    
Настан: Естетска стоматологија „од пракса во пракса„
                                                                                          
icon.location Локација: Ресторан „Палас„ - Куманово
icon.location Датум: 03 ноември 2012
    
Настан: Курсеви и работилници - "Високоенергетски ласер во стоматологија"
                                                
icon.location Локација: -
icon.location Датум: 2012
    
Настан: Курсеви и работилници - "Препарација на заби за безметални надоместоци"
                                    
icon.location Локација: -
icon.location Датум: 2012