Mеѓународна соработка со Балканската Стоматолошка Асоцијација (BaSS)

 

Почитувани,

ДДДММ е членка („supporting member„) на Балканската Стоматолошка Асоцијација (BaSS). Се одржа редовен есенски состанок на Совет на БаСС на кој како учестуваа и наши представници од ДДДММ.

 ................


 

Со почит,

Д-р. Денковски Маријан

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија