On-line
НАУЧЕН СИМПОЗИУМ ЗА ОРАЛНОТО ЗДРАВЈЕ
со меѓународно учество:

„Употребата на производите со НЕСОГОРЛИВ ТУТУН - ризик или бенифит за оралното здравје„

 

Ве покануваме на  On-line научен стоматолошки симпозиум на тема "Употребата на производите со НЕСОГОРЛИВ ТУТУН - ризик или бенифит за оралното здравје" Симпозиумот ќе се одржи на ден 26.09.2020 година.

Присуството на вебинарот е бесплатно за сите кои сте заинтересирани.

Vebinar ID 835 2432 7963  Passcode 938 880

Важно: Симпозиумот ќе се спроведува on line преку платформата ZOOM, во живо. За да може нашата соработка непречено да функционира Ви препорачуваме да превземете апликацијата "Zoom" и да ја инсталирате преку следниот линк: https://www.zoom.us.

 

programa2020/simpozium-tutun2020.jpg

   Превземи флаер
   

 

Со почит,

Д-р. Снежана Стојмановска

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија