СИМПОЗИУМ со меѓународно учество:

Меѓународен симпозиум на тема "Протетско згрижување на пациенти во стоматолошка ординација - современ пристап„

 

Ве покануваме на  On-line научен стоматолошки симпозиум на тема "Современите протоколи при третман на лица со развојни синдроими и посебни потреби" Симпозиумот ќе се одржи на ден 04.12.2021 година.

Симпозиумот е акредитиран од стручната комисија на Стоматолошката комора на Македонија со 8 бода за пасивно и 12 бода за активно учество.

Котизацијата e 800,00 денари. Поради ограничен број на учесници, котизацијата ќе се прима до пополнување на истите.


Важно: Симпозиумот ќе се спроведува on line преку платформата ZOOM, во живо. За да може нашата соработка непречено да функционира Ви препорачуваме да превземете апликацијата "Zoom" и да ја инсталирате преку следниот линк: https://www.zoom.us.

Повеќе информации на телефоните: +389 31 42 35 37, и +389 70 313 648.

 

programa2021/2021-start.jpg

 

Со почит,

Д-р. Снежана Стојмановска

Председател на ДДДММ

Друштво на доктори на дентална медицина на Македонија