Фотоархива  
     
   
 
    
Настан: Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Ургентни состојби во стоматолошката пракса„                      
  
icon.location Локација: Музеј на македонска борба - Скопје
icon.location Датум: 02 декември 2023
    
Настан: Меѓународен симпозиум на тема "Секојдневна стоматолошка практика„                    
        
icon.location Локација: Хотел „Сириус“ Струмица
icon.location Датум: 18 ноември 2023
    
Настан: Меѓународен симпозиум  „Современа стоматолошка практика„                 
                
icon.location Локација: Поранешен комитет - Куманово
icon.location Датум: 14 октомври 2023
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество "Секојдневна стоматологија - мултидисциплинарен пристап„ 
         
icon.location Локација: Хотел Гарденија - Велес
icon.location Датум: 03 јуни 2023
    
Настан: Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Стоматологија во практика - современ пристап„            
  
icon.location Локација: Хотел Континентал - Скопје
icon.location Датум: 18 март 2023