Array

Вести и активности

On line Меѓународен симпозиум преку платформата „Zoom"

  Ве покануваме на On line Меѓународен симпозиум 04.12.2021 година.

On line Меѓународен симпозиум преку платформата „Zoom"

  Ве покануваме на On line Меѓународен симпозиум 30.10.2021 година.

On line Меѓународен симпозиум преку платформата „Zoom"

  Ве покануваме на On line Меѓународен симпозиум 27.03.2021 година.

On line Меѓународен симпозиум преку платформата „Zoom"

  Ве покануваме на On line Меѓународен симпозиум 05.12.2020 година.

БаСС Новости

  На 24 -от конгрес на BaSS (Balkan Stomatological Society) најголемата стоматолошка научна ...

Потпишување на Договор за соработка

  Потпишување на Договор за соработка со РК на БЗС на Пловдив и ДДДММ на 09.03.2018 година.

Соработка помеѓу ДДДММ и БЗС

  Како резултат на Договор за соработка помеѓу ДДДММ и СРК на БЗС    ...

Потпишување на Договор за соработка

  Потпишување на Договор за соработка помеѓу ДДДММ и СРК.

Mеѓународна соработка со BaSS

  ДДДММ е членка („supporting member„) на Балканската Стоматолошка Асоцијација (BaSS).

Фотоархива на настани

View the embedded image gallery online at:
https://dentalmakedonija.org/index.php#sigProGalleria98895d0696
    
Настан: Симпозиум                                  
icon.location Локација: Скопје 
icon.location Датум: 23 март 2019
View the embedded image gallery online at:
https://dentalmakedonija.org/index.php#sigProGalleria2951086f59
    
Настан: Симпозиум                                  
icon.location Локација: Струмица 
icon.location Датум: 30 јуни 2018
View the embedded image gallery online at:
https://dentalmakedonija.org/index.php#sigProGalleria18cd51be56
    
Настан: Симпозиум                                  
icon.location Локација: Скопје 
icon.location Датум: 01 и 02 јуни 2018
View the embedded image gallery online at:
https://dentalmakedonija.org/index.php#sigProGalleriad5b49a4861
    
Настан: Симпозиум                                  
icon.location Локација: Куманово 
icon.location Датум: 25 мај 2018

predna/dobredojde.jpg

Календар на настани

Правна регулатива

E-Билтен

Бидете информирани за сите активности, настани.

Стоматолошки форум

forum

Книжарница Херби
Медимак Скопје
Курапрокс
Listerine
Colgate
Вик дентал
Орал естетик трејд
Дентамед-м
Книжарница Херби
 
 


ДДДММ друштво на доктори на дентална медицина на Македонија
е доброволно,  невладино, непартиско стручно здружение надоктори на стоматологија и сите други стручни лица кои учествуваат во стоматолошка здравствена заштита формирано со слободно здружување на граѓани.
Прочитај повеќеКонтакт информации:

Друштво на доктори на дентална медицина
на Македонија
Адреса: ул.„Илинденска“ бр.5-а,
Kуманово, 1300
Тел:+389 (0) 31 423 537
Моб:+389 (0) 70 313 648