Фотоархива  
     
   
 
    
Настан: Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Лица со посебни потреби - предизвици и протоколи„.                     
                                  
icon.location Локација: Хотел Кристал Палас - Прилеп
icon.location Датум: 02 март 2019
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество „Современи трендови во дентална медицина„
               
icon.location Локација: Хотел “Континентал„ Скопје
icon.location Датум: 23 март 2019
    
Настан: Меѓународен стоматолошки симпозиум на тема "Актуелности во денталната медицина„.                     
                                  
icon.location Локација: Хотел „Сириус„ - Струмица
icon.location Датум: 04 мај 2019
    
Настан: Симпозиум со меѓународно учество „Секојдневна дентална практика„
                                
icon.location Локација: Куманово
icon.location Датум: 07 септември 2019
    
Настан: Меѓународен симпозиум на тема „Рано откривање на орален карцином„ 
                       
icon.location Локација: Скопје
icon.location Датум: 21 септември 2019